Construieste-ti prezenta online: Content Marketing, Instagram si povesti de succes

Trainer: Evelina Vranceanu

Perioada

6 module

Din 9 Mai 2019

Cursul se desfasoara pe durata a 6 saptamani, cate un modul pe saptamana. Data inceperii urmatorului curs este 9 Mai 2019. La Omega House, str. Aurel Vlaicu, 20 (langa Piata Gemeni/ Bdul. Dacia/ Pta. Romana).

Durata

2 ore

fiecare modul

In fiecare joi, intre 18:30-20:30, grupul de cursanti va afla ce inseamna sa construiesti o prezenta de impact in mediul online. Cursantii vor face cunostinta cu notiuni importante de digital marketing si social media si vor interactiona cu invitati care au aplicat strategia de content in mod eficient in business-ul lor.

Pret

1250 RON

include TVA

Inscrierea nu presupune obligativitatea platii. Va puteti inscrie pentru ocuparea locurilor iar cu 10 zile inainte de incepere veti primi o notificare pentru efectuarea platii.

Oferta Early Bird: 20% discount pentru inscrierea pana pe 3 Mai.

Descriere Curs – Construieste-ti prezenta online: Content Marketing, Instagram si povesti de succes

Cu totii stim ca o prezenta bine definita in online este astazi unul dintre atributele cheie ale unui business de succes. Ce presupune aceasta prezenta? Cum se construieste ea? Care sunt resursele necesare dezvoltarii ei? Cum sustinem prezenta online a unui brand si cum ii alcatuim planul de comunicare pe termen lung, astfel incat sa ne aduca rezultatele asteptate?

Secrete si tehnici de la profesionisti, influenceri si oameni de marketing

Afla de la profesionisti, influenceri si oameni de marketing, inspira-te din povestile lor, aprofundeaza teoria din culisele online-ului si invata despre cele mai puternice tool-uri pe care le ai la dispozitie astazi. In cadrul fiecarui curs, invitati precum CEO-ul  Pony Car Sharing, Marketing Directorul Fan Courier, fondatorul The Date vor impartasi experientele lor legate de cresterea/ promovarea afacerilor lor prin social media si content marketing.

Content Marketing pentru afacerea sau ideea ta

Content Marketing, Instagram, ecosistemul digital – toate par cunoscute? Vei afla tot ce se afla in spatele lor si cum sa le stapanesti pentru a-ti duce afacerea sau ideea la urmatorul nivel.

 

Cui se adreseaza

Fie ca ai o idee de afacere, un magazin online, un blog sau iti doresti sa-ti construiesti un brand personal, acest curs este pentru tine.

In cadrul acestui curs, vei descoperi cum se imbina partea teoretica impreuna cu exemple concrete
de la branduri de succes, exercitii practice si povesti reale ale unor experti din diferite domenii. Afla cum poti integra in afacerea ta marketingul online, cum poti sa iti construiesti o comunitate in jurul acesteia si cum iti poti dezvolta un love mark.

Ce vei invata

Pe parcursul intalnirilor, vom discuta despre

 

1. Mediul online. Ce e content marketing-ul si de ce ai nevoie de o prezenta online

2. Ecosistemul digital al brandului tău: customer journey & buyer persona

3. Crearea de continut. Cum mapăm continutul in Social Media.

4. Instagram: cea mai puternica retea sociala a momentului.

5. Promovarea online. Media și bugete. Evaluarea rezultatelor.

6. O ora de consultanta one-to one bazata pe nevoia cursantului

La finalul cursului, vei preda un proiect pe baza temelor si exercitiilor practice din cadrul fiecarui modul.

In fiecare sesiune, vei avea ocazia sa cunosti si sa discuti cu oameni din diferite industrii, care au aplicat strategia de content marketing in mod eficient in business ul pe care il conduc.

1. Diana Oțelea – CEO PONY Car Sharing

2. Vlad Mihălăchioiu, founder The Date & Bucharest Business Club

3. Roxana Magopet, Marketing Director FAN Courier

4. Paul Cioc, Creative Director StoryWood Studio 2 Mai

5. Bianca Naumovici, A List Magazine & Corina Scheianu, Digital Star

6. Cosmin Nastasa, fondator OK Institute si Data Revolt Agency

„If you fake it till you make it, guess you’re fake when you make it – nu e expresia mea, ci a unui rapper faimos, dar cred ca acelasi principiu e valabil si in marketing. Rezultatele adevarate se obtin doar cu multa munca, iar fail-urile ne construiesc ca oameni. Cred in autenticitate si in potentialul pe care il are fiecare brand de a face o diferenta.”

Evelina Vranceanu

Cu o experiență de aproape 8 ani în comunicare, PR si marketing, Evelina si-a inceput cariera in industria vinului, urmand apoi „calea agentiei”. A fost, pe rand, Social Media Manager, Head of Content Marketing si Senior Account. In prezent, este Client Service Director pentru Digital Star, unde se ocupa de new business development si este responsabila pentru tot parcursul proiectelor desfasurate in agentie.

Omega House, Str. Aurel Vlaicu 20, Bucuresti (langa Pta. Gemeni/ Bdul. Dacia/ Pta. Romana)

Inscriere

Va vom contacta in cel mai scurt timpPentru mai multe informatii ne puteti suna sau trimite un mail:

Propune un curs

Daca nu gasesti cursul care te intereseaza, scrie-ne si vom face tot posibilul sa il avem