Curs Google Adwords

Profesor: Cristina Fulea

Perioada

7 module

Din 28 Mai 2019

Cursul Google AdWords se desfasoara pe perioada a 7 saptamani, cate un modul pe saptamana. Data inceperii urmatorului curs – 28 Mai 2019.

Durata

3 ore

fiecare modul

In ziua stabilita pentru fiecare modul, timp de 3 ore, incepand cu 18:30, grupa de 10 – 20 cursanti va participa la curs in Hub-ul din Omega House, Str. Aurel Vlaicu 20, Bucuresti (langa Bdul. Dacia/ Piata Gemeni).

Pret

1450 RON

include TVA

Inscrierea nu presupune obligatie de plata. Va puteti inscrie pentru ocuparea locurilor iar cu 10 zile inainte de incepere veti fi anuntati pentru efectuarea platii.

Descriere Curs AdWords

AdWords reprezinta un canal de promovare online, dar in acelasi timp AdWords inseamna cifre, clickuri, conversii, grafice, trenduri, rata de conversie, average CPC, pozitie medie, CTR – cu alte cuvinte un amalgam de indicatori esentiali pt orice business online sau specialist in performance marketing.

Cursul Google AdWords de la Online Knowledge Institute are ca obiectiv crearea de specialisti in Adwords, capabili sa dezvolte campanii online sau sa controleze legatura cu agentiile de media/ online sau performance. Structura cursului, intinsa pe 8 saptamani, este o imbinare de informatie despre platforma AdWords si mecanisme de functionare cu sesiuni practice pe cazuri concrete. Cunostintele acumulate dupa gestionarea a zeci de conturi si mii de campanii AdWords in companii precum 2Parale si Data Revolt Agency sunt impachetate si transferate catre cursanti intr-un mod eficient.

Cui se adreseaza

Cursul Google AdWords este conceput pentru cei care doresc sa devina specialisti in AdWords capabili sa dezvolte campanii “on their own”, precum si proprietarilor de afaceri care doresc sa controleze eficient relatia cu o agentie de performance.

Daca iti doresti sa devii specialist in pay-per-click advertising, daca lucrezi in departamentul online al unei companii, daca vrei sa afli cum transformi acest canal intr-unul profitabil, vino sa ne cunosti si sa faci parte din grupul de specialisti AdWords.

Ce vei invata

In timpul cursurilor Google Adwords, pe langa informatiile teoretice pe care le vei primi, vei avea ocazia sa aplici in mod practic cunostintele. Vei invata cum sa creezi o campanie, cum sa o optimizezi si ce indicatori sa urmaresti pentru a putea evalua succesul actiunilor tale. Vei afla cum poti calcula profitul acestui canal de promovare si cum poti lua decizii de business bazandu-te pe acesti indicatori. (Pentru aceasta, te rugam sa vii la cursuri cu un laptop)

Module

 • 1. Introducere in ecosistemul AdWords
 • 2. Search network
 • 3. Display network
 • 4. YouTube
 • 5. Mobile first world
 • 6. Evaluarea si optimizarea campaniilor
 • 7. Evaluarea finala si sesiune pentru discutii pe cazuri proprii
cristina fulea

“De AdWords ajungi sa te indragostesti – te surprinde permanent, e de incredere, stabil, e destept si daca te impaci bine cu el, e un partener de incredere in obtinerea succesului.”

Cristina Fulea

Cristina Fulea – un “puzzle solver”, si-a inceput cariera intr-o agentie de creatie, dar, in scurt timp, descoperirea platformelelor de digital si a efectului in rezultatele clientului a determinat schimbarea spre marketingul de performanta. Astazi este senior digital specialist in agentia Data Revolt Agency.

Omega House, Str. Aurel Vlaicu 20, Bucuresti

Inscriere

Va vom contacta in cel mai scurt timp  Pentru mai multe informatii ne puteti suna sau trimite un mail:

  Propune un curs

  Daca nu gasesti cursul care te intereseaza, scrie-ne si vom face tot posibilul sa il avem

  Alte Cursuri

  Curs Content Marketing

  Profesor: Matei Psatta
  Pret: 1350 RON

  Curs Google Analytics

  Profesor: Bogdan Zaharia
  Pret: 1350 RON

  Curs SEO

  Profesor: Bogdan Zaharia
  Pret: 1350 RON