Curs Google Analytics

Profesor: Bogdan Zaharia

Perioada

7 module

unul pe saptamana

Cursul Google Analytics se desfasoara pe perioada a 7 saptamani, cate un modul pe saptamana, de luni pana joi. Data inceperii urmatorului curs – 30 Octombrie 2018

Durata

3 ore

fiecare modul

In ziua stabilita pentru fiecare modul, timp de 3 ore incepand cu 18:30, grupa de 10 – 20 cursanti va participa la curs in locatia Education Point, str. Mendeleev 7, Bucuresti.

Pret

1350 RON

include TVA

Inscrierea nu presupune obligatie de plata. Va puteti inscrie pentru ocuparea locurilor iar cu 10 zile inainte de incepere veti fi anuntati pentru efectuarea platii.

Descriere Curs Google Analytics

Cursul Google Analytics de la Online Knowledge Institute are ca obiectiv crearea de specialisti in Analytics, capabili sa implementeze corect, configureze si controleze functionalitatile din Google Analytics. Structura cursului, intinsa pe 7 saptamani este gandita pentru a oferi informatii si de a pune in practica impreuna cu trainerul diverse mecanisme folosite pentru a lua cele mai bune decizii legate de un business

Cui se adreseaza

Acest curs se adreseaza tuturor celor care vor sa aprofundeze cunostintele de Analytics, celor care nu sunt la primul contact cu platforma sau conceptul de analiza de date. Impreuna vom descoperi functii mai avansate si aplicatii in diferite business-uri punand in exemple rapoarte si functionalitatile din Google Analytics. Ideal, ne dorim sa gasiti raspunsuri la intrebari ce tin de Analytics, fie pentru afacerea voastra, fie la locul de munca.

Ce vei invata

Cursul va debuta cu configurarea si utilizarea unui cont de Analytics intr-un mod profesionist, ce intrebari trebuie sa-ti pui cand vrei sa te ocupi de analiza datelor si cel mai important lucru, cum tragi concluzii si interpretezi datele primite. Exemplele date pe durata cursului sunt menite sa valideze principiile pe care cursantii ar trebui sa le puna in practica, sa stabileasca niste proceduri si legaturi care ajuta la dezvoltarea profesionala ulterioara.

Pe langa subiectele dezvoltate in timpul cursului, fiecare cursant va primi la sfarsit o suita de materiale (carti, prezentari, studii de caz) menite sa aprofundeze cunostintele acumulate.

Module

  • 1 Introducere. Cont si configurare
  • 2 Cod de tracking si colectarea datelor
  • 3 Raportare si functii avansate
  • 4 Customizare metrici si dimensiuni
  • 5 Enhanced Ecommerce
  • 6 Google Tag Manager
  • 7 Final, sesiune pentru discutii pe cazuri proprii
bogdan zaharia

“Whatever the outcome, the data has no inherent value unless it produces an outcome to help us perform better — and finding the data that matters most is still a huge issue”

Bogdan Zaharia

Bogdan Zaharia are o experienta extinsa de peste 7 ani in dezvoltarea si imbunatatirea aplicatiilor web si mobile. In trecut a coordonat echipa de specialisti Fashion Days de Products & Platforms, care a dezvoltat functionalitati pentru web si mobile. In prezent este consultant de Analytics, SEO si mobile.

Inscriere

Va vom contacta in cel mai scurt timpPentru mai multe informatii ne puteti suna sau trimite un mail:

Propune un curs

Daca nu gasesti cursul care te intereseaza, scrie-ne si vom face tot posibilul sa il avem

Alte Cursuri

Curs Content Marketing

Profesor: Matei Psatta
Pret: 1350 RON

Curs Google Adwords

Profesor: Cristina Fulea
Pret: 1450 RON

Curs SEO

Profesor: Bogdan Zaharia
Pret: 1350 RON