Curs Google Analytics pentru E-commerce

Profesor: Bogdan Zaharia

Perioada

5 module

Din 26 Feb 2019

Cursul Google Analytics se desfasoara pe perioada a 5 saptamani, cate un modul pe saptamana. Data inceperii urmatorului curs – 26 Februarie 2019

Durata

3 ore

fiecare modul

In ziua stabilita pentru fiecare modul, timp de 3 ore incepand cu 18:30, grupa de 10 – 20 cursanti va participa la curs in locatia Omega House, Str. Aurel Vlaicu, 20, Bucuresti.

Pret

1350 RON

include TVA

Inscrierea nu presupune obligatie de plata. Va puteti inscrie pentru ocuparea locurilor iar cu 10 zile inainte de incepere veti fi anuntati pentru efectuarea platii.

Descriere Curs Google Analytics pentru E-commerce

Cursul Google Analytics de la Online Knowledge Institute este un curs focusat pe nevoile specifice ale business-urilor de e-commerce. Obiectivul cursului este de a “lega” functionalitatile Analytics-ului cu anumite contexte/ probleme de business. Structura cursului, intinsa pe 5 saptamani este gandita pentru a oferi informatii si de a pune in practica, impreuna cu trainerul, diverse mecanisme folosite pentru a lua cele mai bune decizii legate de un business.

Cui se adreseaza

Acest curs se adreseaza specialistilor in e-commerce care vor sa foloseasca Analytics-ul in decizii de business (cei care nu sunt la primul contact cu platforma sau conceptul de analiza de date). Impreuna vom descoperi functii mai avansate si aplicatii in diferite business-uri punand in exemple rapoarte si functionalitatile din Google Analytics. Ideal, ne dorim sa gasiti raspunsuri la intrebari ce tin de Analytics, fie pentru afacerea voastra, fie la locul de munca.

Ce vei invata

Cursul este impartit in 5 module, fiecare dintre acestea urmarind cate o arie cu importanta majora intr-un business de e-commerce.

In debutul cursului vom aprofunda configurarea si utilizarea unui cont de Analytics intr-un mod profesionist, precum si ce intrebari trebuie sa-ti pui cand vrei sa te ocupi de analiza datelor si cel mai important lucru, cum tragi concluzii si interpretezi datele primite.

Pe parcursul modulelor vom apela la Google Tag Manager, Enhanced Ecommerce si rapoarte/ functii avansate.

Exemplele oferite in curs sunt menite sa valideze principiile pe care cursantii ar trebui sa le puna in practica.

 

Module

 • 1 Traffic
 • 2 User behaviour
 • 3 Products
 • 4 Conversions
 • 5 Technical
Bogdan Zaharia

“Whatever the outcome, the data has no inherent value unless it produces an outcome to help us perform better — and finding the data that matters most is still a huge issue”

Bogdan Zaharia

Bogdan Zaharia are o experienta de peste 7 ani in dezvoltarea si imbunatatirea aplicatiilor web si mobile. In trecut a coordonat echipa de specialisti Fashion Days de Products & Platforms, care a dezvoltat functionalitati pentru web si mobile. In prezent conduce Data Revolt Agency, o agentie de data marketing.

Omega House, Str. Aurel Vlaicu, 20, Bucuresti

Inscriere

Va vom contacta in cel mai scurt timp  Pentru mai multe informatii ne puteti suna sau trimite un mail:

  Propune un curs

  Daca nu gasesti cursul care te intereseaza, scrie-ne si vom face tot posibilul sa il avem

  Alte Cursuri

  Curs Content Marketing

  Profesor: Matei Psatta
  Pret: 1350 RON

  Curs Google Adwords

  Profesor: Cristina Fulea
  Pret: 1450 RON

  Curs SEO

  Profesor: Bogdan Zaharia
  Pret: 1350 RON