Povestea noastra

Sustinem educatia marketerilor in online

Din pasiune, din dorinta de a fi alaturi de marketerii online, din nevoia de informatie eficienta – am creat un loc in care profesionistii creaza profesionisti

Cosmin Nastasa – Fondator OKI

Motivatia noastra

Credem in calitate

Avand ADN-ul de profesionisti in sange, am creat cursurile de online marketing OKI avand in minte REZULTATELE. Ne dorim sa nu te simti doar “toba de carte”, ci sa fii capabil sa pui in aplicare ce ai invatat. De aceea, modulele din cursul de marketing online OKI sunt concentrate pe elemente esentiale si pragmatice ale online-ului, unele unice in Romania.

Din care poti alege ce vrei sa inveti, avand certitudinea garantarii informatiei de catre cele mai bune companii din domeniu. Iar la final, faci parte dintr-o comunitate formata din profesionisti ca tine.

Cursurile noastre

Va propunem o varietate mare de cursuri pentru a deveni profesionisti in marketing online

Analytics

Acest curs se adreseaza tuturor celor care vor sa aprofundeze cunostintele de Analytics, celor care nu sunt la primul contact cu platforma sau conceptul de analiza de date. Impreuna vom descoperi functii mai avansate si aplicatii in diferite business-uri punand in exemple rapoarte si functionalitatile din Google Analytics.

Adwords

Cursul de AdWords de la Online Knowledge Institute are ca obiectiv crearea de specialisti in Adwords, capabili sa dezvolte campanii online sau sa controleze legatura cu agentiile de media/ online sau performance. Structura cursului este o imbinare de informatii despre platforma AdWords si mecanisme de functionare cu sesiuni practice pe cazuri concrete.

Content Marketing

In cadrul cursului aplicat vei invata care sunt principiile content marketing-ului si cum sa il aplici in comunicare, indiferent de industrie. Vei afla cum sa stabilesti o strategie si cum sa produci (in mod eficient) continut care sa influenteze in mod pozitiv obiectivele de comunicare sau business. Sa produci continut valoros pentru publicul tau, sa iesi in evidenta si sa-ti masori actiunile in asa fel incat sa iti poti imbunatati permanent strategia si executia.

SEO

Pe durata desfasurarii cursului de SEO, veti invata cum construiti un audit, sa actionati pe termen lung pentru business-ul in care activati si sa urmariti competitorii. Oricine este la inceput sau doreste sa aprofundeze cunostintele acumulate, se poate inscrie pentru intelegerea influentei acestui canal in dezvoltarea unei afaceri online. Metodele de invatare practicate in acest curs garanteaza un studiu cu experienta pentru SEO on page si off page.

Facebook Ads

Cursul Facebook ads din cadrul Online Knowledge Institute are drept obiectiv
crearea de specialisti in promovarea pe Facebook, capabili sa dezvolte campanii
online sau sa controleze si sa inteleaga cele transmise de agentiile de media/ online.
Structura cursului reprezinta o imbinare de informatie despre platforma si
mecanisme de functionare, cu exemple concrete.