Skip to main content
Cristina Fulea

De AdWords ajungi sa te indragostesti – te surprinde permanent, e de incredere, stabil, e destept si daca te impaci bine cu el, e un partener de incredere in obtinerea succesului.

Cristina Fulea – un “puzzle solver”, si-a inceput cariera intr-o agentie de creatie, dar, in scurt timp, descoperirea platformelelor de digital si a efectului in rezultatele clientului a determinat schimbarea spre marketingul de performanta. Astazi este senior digital specialist in agentia Edge – parte a 2Performant (2Parale). Expertiza certificata de un portofoliu de cateva sute de campanii se focuseaza pe zona de strategie si optimizare campanii Adwords, Facebook si in general pe orice platforma care functioneaza pe principiul “pay per click” (plata pe click). “Orice business are povestea lui, care, transformata intr-o campanie corecta de online, genereaza rezultate”, declara Cristina, dupa ce ne povesteste despre cele mai neobisnuite business-uri (motocultoare) pe care le-a intalnit si despre cele mai dinamice branduri pe care lucreaza: Zoot, Provindent, StanleyBet.

[bar color=”extra-color-gradient-1″ title=”Adwords” percent=”99″][bar color=”extra-color-gradient-1″ title=”Facebook Ads” percent=”99″][bar color=”extra-color-gradient-1″ title=”UX” percent=”85″][divider line_type=”No Line” custom_height=”100″][nectar_icon icon_family=”iconsmind” icon_style=”default” icon_color=”black” open_new_tab=”true” icon_padding=”20px” icon_iconsmind=”iconsmind-Linkedin-2″ icon_size=”29″ margin_left=”-20px” url=”https://ro.linkedin.com/in/cristina-fulea-64944b66″]